Esillepanon tyyppi

Päivitetty 31.08.2016

Koodi Kuvaus Lisätietoja
DIRECT_SHIP_TO_CONSUMER
Suoratoimitus kuluttajalle
 
DISPLAY_ITEM_FOLDED_ON_SHELF Tuote on taitettu ennen kuin se on asetettu esille hyllyyn tms.  
DISPLAY_ITEM_HANGING Tuote on kasattu esillepanoa varten, asetettu roikkumaan kehyksestä tai katosta. Tuoteessa voi olla henkari.
DISPLAY_ITEM_HANGING_FROM_SHELF Tuote on kasattu esillepanoa varten ja se on asetettu roikkumaan itse hyllystä.  Tuotteessa voi olla henkari.
DISPLAY_ITEM_STANDING Tuote on kasattu esillepanoa varten, ja se on sijoitettu lattialle.  
DISPLAY_ITEM_STANDING_ON_SHELF Tuote on kasattu esillepanoa varten ja se on asetettu hyllyyn.  
IN_PACKAGE Tuote mitattu logististen mittojen mukaan  
MAX_DOOR_DRAWER_LID_CLEARANCE Tuotetta esitellään ovi tai kansi auki.  Koskee esim. jääkaappeja, astianpesukoneita ja kannettavia tietokoneita.
MAX_DOOR_DRAWER_LID_CLEARANCE_W_HDL Tuote esitellään kahvallinen ovi tai kansi auki.  Koskee esim. jääkaappeja, astianpesukoneita ja huonekaluja.
OUT_OF_PACKAGE Tuote poistetaan kuluttajapakkauksesta ja kootaan  lopulliseen käyttömuotoonsa ja mittoihinsa.  Koskee esim. tietokonepöytiä, puhelimia ja kameroita.
RETAIL_DISPLAY Tuote mitataan esillepano mittatietojen mukaan. Koskee esim. pakkauksia, jossa on esiin käännettävä kansi tms. ja joka on sinällään valmis esillepantavaksi, laatikko suklaapatukoita, jossa on esiin taitettava läppä; kuluttajalle tarkoitettu myyntivalmistuote, joka on esillepanoyksikössään (joka vaatii muokkkaamista), kuten tölkeihin pakatut tuotteet (jotka ovat  laatikossa), vapaasti asetetut esillepanot erilaisia ​​päivittäistavarakaupan tuotteita, kuten kynttilöitä, koriste-esineitä (kuten valokuvakehyksiä) varten.

Muutoshistoria

Päiväys Muutos Tekijä
31.08.2016 Valmis. GS1 Finland Oy
30.11.2017 Päivitetty version 3.1.3 mukaan. GS! Finland Oy